Velika nagradna igra

Poštovani prijatelji, velika nagradna igra za sezonu 2014/2015 je završena! Čestitamo svim sretnim dobitnicima, a svima drugima želimo više sreće sledeći put. Tekst u nastavku je nepromenjen i stoji kako je bio za vreme nagradne igre.

Poštovani prijatelji, odlučili smo se da organizujemo veliku nagradnu igru! Na poklon se dobija 10 sadnica voća po vašem izboru! Trenutni fond je 15 srećnih dobitnika po 10 sadnica voća po izboru. Sponzori su rasadnici sa višegodišnjom tradicijom i mnoštvom zadovoljnih korisnika.

Sve što treba da uradite je da pozovete prijatelje da lajkuju našu stranicu Voćarski Savetnik i oni koji skupe najviše frendova koji su lajkovali će dobiti sadnice!

Lajkovanje se može uraditi i klikom ovde:

Srećne dobitnike ćemo izvlačiti svake nedelje, zato požurite! Imena dobitnika sa slikom koliko oni imaju prijatelja koji su lajkovali stranicu ćemo javno objaviti da bi smo eliminisali sve sumnje u regularnost nagradne igre.

Nagrađujemo i najvernije pratioce bez obzira na broj lajkova. Spisak sretnih dobitnika možete pogledati OVDE.

Kao dokaz koliko frendova ste skupili, pošaljite nam foto snimak (screenshot) stranice Voćarski savetnik gde se vidi koliko je vaših prijatelja lajkovalo. Možete slikati mobilnim telefonom ili na način opisan dole u tekstu.

Sponzori voćnih sadnica:

Na gornje 2 slike možete videti gde se vidi koliko je vaših prijatelja lajkovalo kao i gde je dugme da ih pozovete. Možete ih pozvati i šerovanjem ove stranice, ali je bitno da oni odu na link Voćarski Savetnik i kliknu „like“ ili to urade na naslovnoj stranici sajta Voćarski Savetnik.

Potrebno je da otvorite stranicu grupe, na računaru stisnete dugme Print Screen (prt sc), otvorite program Word ili Paint i u meniju pod edit odaberete paste. Zatim snimite i pošaljete nam taj fajl. Ako se neko ne snalazi neka nam pošalje poruku da dodatno pomognemo.

Prevoz sadnica plaća dobitnik, ta cena je okvirno oko 400 dinara, što znači da dobijete jednu sadnicu po ceni od 40 dinara umesto 200 – 350. U nagradnoj igri nisu uključene stubaste sadnice, niti sadnice oraha i lešnika. Voćarski savetnik i sponzori ne odgovaraju za štetu nastalu transportom sadnica, proverite sadnice i nemojte ih primiti ako su oštećene. Trenutno delimo samo sadnice voća, samo na teritoriji Srbije, ako se pojavi još neki sponzor, proširićemo asortiman i region isporuke.